Deze boekenmarkten worden in de vakantiemaanden gehouden, als er weer veel gasten in ons dorp logeren. Meestal komen er dan heel wat mensen op de boeken en andere dingen af. Hopelijk is dat dit jaar weer het geval, zodat er een behoorlijk bedrag overgemaakt kan worden voor de mensen in Pakistan. Ook de mensen uit onze kerk hopen we te ontmoeten, om de steun aan christenen in Pakistan te vergroten.

Er zullen weer heel wat boeken worden aangeboden, waaronder zeer recente boeken en ook heel speciale bv. over de Tweede Wereldoorlog, koken, design, zeevaart, esoterie, godsdienst, sport, hobby’s, science fiction, studieboeken, medische boeken, natuurboeken en natuurlijk volop streekromans, romans, thrillers, boeken over Rockanje, Rotterdam en omgeving, tuinboeken, woordenboeken, kunstboeken, geschiedenisboeken, medische boeken, kinderboeken, Engelse en Duitse boeken en allerlei andere boeken.4e gratis
Bij aankoop van 3 romans of thrillers is een boek gratis.

Komt u ook eens kijken wat er allemaal verder te koop is; bv. legpuzzels, cd’s, dvd’s, lp’s en singles.

Koffie of thee is altijd gratis. We hopen u te ontmoeten op deze dagen. Inleveren boeken en andere verkoopwaardige dingen kan tijdens de boekenmarkten of op afspraak. Op laten halen kan, na telefonische afspraak via 0181403749.

Maarten Cok