ZOMERPROGRAMMA 2019

verzorgt door de Evangelisatie Commissie van de Welkomkerk te Rockanje

We starten dit jaar op woensdag 24 juli met ons jaarlijks terugkerende evenement: de viswedstrijd!
Voor de jeugd tot 14 jaar organiseren we bij de singel aan de Middeldijk een viswedstrijd. Er zijn twee groepen: één voor jeugd onder de 10 jaar en één van 10 tot 14 jaar. Tijdens het vissen kun je overheerlijke pannenkoeken en koffie/thee/limonade kopen. Voor iedere deelnemer is er een herinnering. Van elke groep worden de nummers 1 t/m 3 officieel gehuldigd.
De inschrijving kost 1 euro: hiervoor krijgt iedere deelnemer 2 consumptiebonnen. Bij zware buien of onweer wordt de wedstrijd afgelast. pannekoeken
Inschrijven vanaf 18.30 uur, einde ca 20.15 uur.

vissen

In de zomerperiode hebben de diensten in de Welkomkerk een feestelijk tintje en een centraal thema. Dit jaar is het thema van de zomerdiensten: Warmlopen voor…..
Zondag, locatie Welkomkerk, Hoogvlietlaan 23 te Rockanje, aanvang 9.30 uur:

28 juli Mw. ds. J.M. Boers-de Jong met medewerking van dansgroep “Together” uit Zuidland

4 augustus Ds. J.M. Wilschut zangdienst

11 augustus Mw. B. Broeren m.m.v. Barend van Zijll; zang en gitaar Spirituals

18 augustus Mw. S. de Jong-Rijke m.m.v. Vocalgroup “Free Choice”

25 augustus Ds. J. de Bruijn m.m.v. Gospelkoor “His Voice”

1 september Ds. P. Schelling m.m.v. van het koor “Cantare”

muziekboom

Wij hopen dat u warm loopt voor dit programma. Dus wellicht tot ziens bij één van onze diensten en/of de viswedstrijd!

Tot van de zomer, Evangelisatiecommissie Welkomkerk Rockanje