Iedere donderdagmorgen is er vanaf half tien gelegenheid om met elkaar koffie/thee te drinken in een van de zaaltjes van de Welkomkerk. Het is een gezellig samenzijn en er wordt heel wat afgepraat.
Vrijwilligers zorgen er voor dat het u aan niets ontbreekt. Er is altijd een koekje en soms trakteert er iemand. Voor de onkosten gaat er een busje rond. Er komt dus geld in het ‘laatje’.
Misschien denkt u nu, wat doen ze met dat geld? We gaan met z'n allen eten bij het Chinese restaurant. TOP.
Wat doen we nog meer? Kaarten sturen naar zieken en jarigen.

Kent u de Inloop nog niet en spreekt het u aan, kom gerust binnenlopen en geniet met ons van een gezellig samenzijn. Het lijkt ons leuk om ook ‘nieuwe’ gezichten te zien.

Namens het Inloophuis: Gerda, Hannelore, Janny, Marjan, Mieke en Sjaak.

PS. Wilt u misschien vrijwilliger worden?
Belt u dan naar Janny Molenaar, tel. 402008

Er is nu toch een reden voor deze rijmelarij
het gaat over het Inloophuis, dat werd ook tijd.
Iedere donderdagmorgen is het een gezellig samenzijn
voor mensen die “misschien” ook een beetje eenzaam zijn.
Steek gerust eens een keertje je neus om de hoek
dan denk je vast wel, dit is precies wat ik zoek.
Gezellig kletsen met elkaar over allerlei zaken
je zult zien, je kunt je er echt goed vermaken.
De donderdag tussen kerst en nieuwjaar
was supergezellig, dat is echt waar.
Er was dan ook wel aanleiding voor
Herman Hoogenboom was jarig geweest en hij trakteerde hoor.herman hoogenboom
Met een prachtige kerstversiering om zijn nek,
is hij door een van ons op de foto gezet.
Die foto moet in Binding, Mieke met een rijm van jou erbij;
die foto maakt de hele gemeente vast en zeker blij.
Nu maar hopen dat het lukt om de foto erin te krijgen (met toestemming)
want als dat niet lukt kan ik beter zwijgen.
Nou ja, we gaan ervan uit dat het lukken zal.
Het resultaat ziet u dan binnenkort wel.

Mieke Koster

Vanmorgen hoorden wij van diverse personen dat de begintijd van half tien toch wel een beetje vroeg is. We hebben daarom besloten met ingang van oktober de inlooptijd een half uurtje te verzetten. U bent dan dus van harte welkom vanaf 10 uur. We maken ook nog maar even reclame voor de Inloop. Kom gezellig een kopje koffie of thee drinken en er valt altijd wat te praten of te vieren.

Graag tot ziens.

De leiding van het Inloophuis

Graag wil de leiding van het Inloophuis nog eens de aandacht vestigen op het feit dat iedere donderdagmorgen vanaf half tien een zaaltje van de Welkomkerk ruimte biedt om gezellig koffie te drinken. U kunt hier uw verhaaltje kwijt en het is gewoon gezellig om nieuwtjes uit te wisselen en je hoort nog eens wat. Dus denkt u nu: ik zit hier maar achter de orchideeën, kom dan gerust, de drempel is laag, dus heel makkelijk voor rollators en rolstoelen (grapje). Met Kerst en Pasen is er altijd iets extra's en in februari maken we een wandeling met na afloop erwtensoep. Ook gaan we altijd een klein dagje uit. Dus nogmaals, schroom niet, maar kom gewoon gezellig een kopje koffie of thee drinken.

De leiding van het Inloophuis