Hieronder staan een paar web-links, die ons wel interessant lijken.

U kunt ze zelf aanvullen, neem contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw berichten of wetenswaardigheden en het verschijnt op de site.

1.  html f2 Kerkomroep
    Voor het beluisteren van diensten, live of voorgaande diensten:
      1. ga naar: www.kerkomroep.nl
      2. kies provincie: Zuid-Holland
      3. ga naar: Protestantse gemeente Welkomkerk Rockanje en klik dit aan
      4. U kunt nu rechtstreeks luisteren naar de dienst op zondagmorgen 09.30 uur.

U kunt ook een voorgaande dienst op datum kiezen en deze beluisteren.
    Met http://www.kerkomroep.nl kunt u te allen tijde, waar u ook bent op deze
    mooie aardbol, onze diensten beluisteren.

2. html f2 Rotkamp
    Informatie over deze jaarlijkse zomerse happening voor de kinderen van Rockanje, Oostvoorne en Tinte.
  3. html f2 Stichting Kinderhulp Voorne Putten
    Is een onafhankelijke stichting, die uitsluitend bestaat uit vrijwilligers. Het doel van de Stichting is om kinderen uit Bosnië de vakantie van hun leven te bezorgen zodat ze weer lachen en kind kunnen zijn!
  4. html f2 Welkomkerk
    Onze eigen website.
  5. html f2 Protestantse Kerk in Nederland
    De Protestantse Kerk in Nederland is een christelijke kerk. Zij probeert op haar wijze Jezus Christus na te volgen. Het verhaal van het evangelie zoals dat gestalte kreeg in het leven van Jezus is haar bron.
  6. html f2 Stichting VeloVelo
    Stichting VeloVelo ondersteunt, middels kleinschalige projecten, mensen op de Filipijnen met de wil en de capaciteiten om een zefstandig en onafhankelijk bestaan op te bouwen.
  7. html f2 Christelijke Vakantieparken in Nederland
    Op deze pagina zijn alle Christelijke vakantieparken in Nederland op een rijtje gezet. In de parken worden o.a. op zondag diensten gehouden, zangavonden georganiseerd en tevens zijn de parkfaciliteiten slechts beperkt geopend en wordt de zondagsrust gerespecteerd.