Beste allemaal,

Wij willen jullie uitnodigen voor een nieuwe uitdaging. Praten over God, de kerk, je medemens is dat cool of stom. Jij hebt er vast wel een mening over.

Die willen we graag horen en daarom hopen we jou te zien op zondagavond 10 februari, want dan hebben we de eerst
“Aan tafel bij…” in Rockanje.

Met verschillende jongeren die je uit de kerk kent, gaan we met elkaar eten en praten we met elkaar over zaken die ons bezig houden, maar ook over de kerk en God.

aan tafel bijOf het wat voor jou is? Ga de uitdaging aan en kom de eerste keer gewoon kijken, eten en (mee) praten! Neem ook je mobiel mee, die heb je nodig tijdens deze avond en we maken gelijk een groepsapp aan. Wel zo makkelijk.

We starten om 17.00 uur en om 19.00 uur is het weer afgelopen. De eerste keer is het bij André en Marije Ouwendijk – Lodderlandsedijk 16a.

Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 0181 – 400790. Geef per mail of telefoon aan of je aanwezig bent – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Je ouders mogen dat ook doen hoor!)

Tot ziens!

De werkgroep Jongeren