Er is alweer een seizoen voorbij waarin wij als kindernevendienst- team ervoor gekozen hebben, in samenspraak met de kerkenraad, dat er om de week kindernevendienst wordt gegeven. Dit omdat het kinderaantal binnen de kerk sterk is afgenomen.

Nu wij terugkijken beviel het ons goed. Zeker de Welkomkidz-vieringen waarin wij meer diepgang kunnen geven aan Bijbelverhalen, vinden wij prettig.
Deze Welkomkidzvieringen worden ook druk bezocht.

Ook het werken met de nieuwe methode van Bijbelbasics gaf ons inspiratie om actief aan de slag te gaan.
Tijdens de kindernevendienst wordt er gespaard voor goede doelen van Oxfam Novib. Wilt u de kinderen hiervoor geld meegeven?

Dit jaar bestond het team uit: Thessa de Boer, Jacqueline Havelaar, Corine van Marion, Marije Ouwendijk en Atelma van Strien.
Marije Ouwendijk heeft besloten te stoppen met de kindernevendienst. Marije, bedankt voor al je jaren inzet!!

Omdat het door ouders en kinderen wel jammer gevonden wordt dat er maar twee keer per maand kindernevendienst werd gegeven, is er door Atelma van Strien en Anneke Cok gezocht naar vrijwilligers die bereid zijn om kindernevendienst te draaien. En deze zijn gevonden!! Zo kan er elke week kindernevendienst gedraaid worden. Willy Bakker, Sylvia Beukelman, Carla van der Hout, Nelly de Leeuw van Weenen, Lenie van Marion, Corrie van Wensveen, Marja Zuilhof en Ans Zwart. Bedankt alvast voor jullie inzet!!

Met vriendelijke groet,
Jacqueline Havelaar