Woensdag 28 en donderdag 29 augustus waren de Vakantie knutseldagen. Deze keer in samenwerking met de Dorpskerk en de Welkomkerk. We mochten op woensdag 23 en op donderdag 29 kinderen ontvangen.
We zijn gestart in de Dorpskerk, na de opening naar de Welkomkerk gelopen. Hier werd gezongen, gekeken en geluisterd naar een toneelstukje en aansluitend een verhaal.
Het onderwerp was ‘Schatrijk’. De eerste dag ging over de Schepping, de tweede dag over een schat aan Jezus geven.
De kinderen hebben geknutseld, een schilderij gemaakt en een schatkistje versierd.
Na het eten van een broodje knakworst op dag 1, pannenkoeken op dag 2, werden er spelen en proefjes in en rondom de Dorpskerk gedaan. We mogen terugkijken op twee fantastische dagen, waarin we de kinderen vertelden wanneer je Schatrijk bent en wie hun grootste Schat is.
Wij willen de pannenkoekenbaksters hartelijk bedanken voor het bakken van de lekkere pannenkoeken.
Alle medewerkers bedankt voor jullie inzet.

Namens het team,
Truus van der Veldschatkist