De WelkomKidz vieringen worden komend seizoen maandelijks voor de kinderen van ± 4 t/m 12 jaar georganiseerd door de leiding van de kindernevendienst. Tijdens de kerkdienst in de Til, is er een gezellig uur WelkomKidz waarin we net even iets meer tijd hebben dan tijdens een reguliere kindernevendienst.


Voor het thema van de viering gebruiken we de methode Bijbelbasics van het Nederlands Bijbelgenootschap óf kiezen we zelf een mooi Bijbelverhaal.

Na het lezen van het Bijbelverhaal, praten we met elkaar over het verhaal. Wat vinden we van het verhaal, hebben we zelf wel eens zoiets meegemaakt en wat is de boodschap van dat oude verhaal. Bij elk verhaal horen altijd erg leuke activiteiten: van spelletjes, proefjes of creatieve verwerkingen. Altijd erg gezellig!


We eindigen rond dezelfde tijd als de kerkdienst en komen voor de zegen terug in de kerkzaal.


De zondagen, die voor 2019 bekend zijn:

27 oktober 2019

24 november 2019

22 december 2019


De data voor 2020 worden, zodra deze bekend zijn via de Binding gecommuniceerd en op de betreffende zondag ook in de Welkombrief worden vermeld.

Uitnodiging via email  

Via de email wordt de uitnodiging maandelijks verspreid onder de jonge gezinnen en grootouders met kleinkinderen. Wilt u ook opgenomen worden in de mailinglijst, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groetjes, het team van de kindernevendienst.

Thessa de Boer