Zoeken

De oliebollencommissie bestaat al jaren uit drie personen: Maarten Cok, Janny van Dalen en Frans Beukelman. Deze mensen doen dit met veel plezier en zorgen voor de organisatie van deze actie.
De actie vindt meestal plaats op de tweede zaterdag van november.
Een vaste ploeg vrijwilligers is de hele nacht van vrijdag op zaterdag in de weer geweest om de ruim 10000 oliebollen te bakken en in te pakken.
De Til-oliebollen worden al jaren volgens een traditioneel recept met oud Hollandse ingrediënten gebakken. Om 8 uur s' morgens waren de oliebollen gebakken en zijn vanuit de Til door de kinderen en een 15 tal chauffeurs / begeleiders huis aan huis verkocht.

Voor de verkoop zijn ook oudere gemeenteleden ingezet dit vanwege de vergrijzing, ook binnen onze gemeente.
Er zijn ieder jaar toch weer een aantal kinderen zo gedreven, dat ze de gehele dag in de weer zijn om de oliebollen te verkopen.
We willen alle medewerkers bedanken die meegeholpen hebben met het bakken en schoonmaken van de bakkerij en het verkopen van de oliebollen.
Wij zijn heel tevreden met het resultaat!

Voor informatie kunt u bellen naar:
Frans Beukelman, tel. 40 29 63 

Beste mensen,
De oliebollenactie van afgelopen week was een daverend succes.
Meer dan € 4000,= is de netto opbrengst van deze actie. Met dank aan de Schoonmaakploeg die alles in gereedheid heeft gebracht zodat de Bakkersploeg in de nacht van vrijdag op zaterdag 8000 stuks oliebollen kon bakken.
Op zaterdagmorgen stond een Verkoopploeg van ongeveer 35 mensen klaar, bijgestaan door de kinderen, om de oliebollen aan de man te brengen in heel Westvoorne. Met heel veel enthousiasme is er door een ieder vanaf donderdag tot en met zaterdag aan deze actie gewerkt met als uitkomst dit prachtige resultaat.

Namens een ieder, hoe klein of groot het aandeel ook was, hartelijk dank en tot volgend jaar.
Harry Sloots