De Welkommarktcommissie bestaat uit:
Marry van Marion
Annette Langendoen
Barbera van Strien
Suzanne Kasius
Wilma van Luijk

 

Zaterdag 2 juni vond de derde editie van de WelkomMarkt plaats. Wij als organisatie kijken dankbaar terug op een zeer geslaagde dag met een opbrengst van ruim € 4.100,-.

Via deze weg wil de organisatie alle vrijwilligers bedanken voor hun belangeloze inzet, heel fijn! Ook de ondernemers uit Rockanje en omgeving die hun diensten of producten hebben gesponsord willen we bij deze hartelijk bedanken.

Tevens willen we de ondernemers bedanken, die met hun kraam zorgden voor een nog gevarieerder aanbod op onze WelkomMarkt. Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer.

 Uitslag intekenlijsten

Tijdens de rommelmarkt heeft ook de trekking van de intekenlijsten plaatsgevonden.

De gelukkige prijswinnaars zijn:

Boodschappenmand: Tineke Vriend

Beachclub View diner bon t.w.v. €50,-: Mariëlle (medewerker Tante Agaath).

Een hartelijke groet namens de commissie WelkomMarkt,

Annette, Barbera, Marry, Suzanne en Wilma

Het gaat al opschieten…… op 2 juni a.s. gaat de 3e editie plaatsvinden van onze Welkommarkt. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Inbreng goederen
U kunt iedere maandagavond tussen 19 uur en 20 uur uw bruikbare goederen brengen. Met uitzondering van maandag 21 mei. In de laatste week voor de markt kunt u op maandag 28 mei, dinsdag 29 mei, woensdag 30 mei en donderdag 31 mei terecht tussen 19 uur en 20 uur.

Kraamverhuur
De kramen voor de ondernemers zijn verhuurd. Dit jaar zijn o.a. Joors to go, Tante Agaath, Carmen’s Kitchen aanwezig op de markt.

Douwe Egberts spaarpunten
Deze kunnen nog steeds ingeleverd worden zodat we voor mooie prijzen kunnen sparen.

Ook sparen wij de punten van Bakkerij ’t Stoepje die elke vrijdag op de weekmarkt staat. Wilt u ons helpen sparen? Dan kunt u de punten in dezelfde doos doen als van de D.E. punten.

Hulp gevraagd
Als u nog niet benaderd bent en u vindt het wel leuk om te komen helpen dan kunt u zich nog steeds opgeven bij ons of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast hartelijk dank namens de commissie Welkommarkt.

Suzanne Kasius
Annette Langendoen
Wilma van Luijk
Marry van Marion
Barbera van Strien

Zoeken