Alle leden, zowel volwassenen als kinderen, krijgen van de Welkomkerk een kaart op hun verjaardag. Deze kaarten worden door een aantal dames gemaakt. Negen andere dames hebben een wijk in onze gemeente. Zij komen bij u langs met de kaart en een busje, waar u een gift in kan doen. De gezinnen die buiten het dorp of elders wonen, krijgen de kaart per post. De opbrengst wordt gebruikt ter verfraaiing in en rondom de Welkomkerk. Dit jaar was het voor het hekwerk.

Riet van Marion

In december zijn weer alle busjes geleegd. Het eindresultaat was € 1105,87. Allen hartelijk dank voor uw bijdrage.

Dit bedrag zal gebruikt worden voor de nieuwe geluidsinstallatie.

Een bedankje voor de dames en de heer die met de kaarten en het busje langs gaan. Uiteraard ook een bedankje voor diegene die de bloemenkaarten maakt.

Riet van Marion