De Welkom Fair commissie bestaat uit:
Marry van Marion
Annette Langendoen
Barbera van Strien
Suzanne Kasius
Wilma van Luijk

Het is bijna zover. Zaterdag 8 juni vindt de Welkomfair plaats.
Wij hebben er zin in u ook?

Deze dag zijn er o.a. de volgende kramen te vinden:

- Carmen's Kitchen - Tante Agaath
- Kunstzinning - Voornse meisjes
- Lasservice Voorne - Wereldwinkel
- Mijn Kadootje

Ook onze eigen groente en fruit, bloemen en planten kramen zijn er weer bij.

Binnen kunt u o.a. de boeken, kaarsen, kaarten en kaas vinden.

Intekenlijst
Deze vindt u in de hal van de kerk. Voor 1 euro per vakje kunt u al een high tea voor 2 winnen bij het badhotel.

Mocht u niet komen helpen, kom dan gezellig bij ons langs en waag een gokje bij het rad of eet en drink iets lekkers op ons terras. Wederom zijn er dit jaar broodje paling, broodje hamburger, tosti’s en oliebollen verkrijgbaar. Ook voor een kopje koffie met iets lekkers erbi,j kunt u bij ons terecht.
Tot Zaterdag 8 Juni !

Alvast hartelijk dank namens de Welkomfair Commissie,

Suzanne Kasius
Annette Langendoen
Wilma van Luijk
Marry van Marion
Barbera van Strien

Op zaterdag 8 juni 2019 zal er weer een evenement georganiseerd worden bij de Welkomkerk in Rockanje. Dit keer wordt er van 9:30 – 15:30 een Fair georganiseerd.
Op deze dag zullen er, onder andere, lokale ondernemers hun waren aanbieden. Ook is er een mogelijkheid voor hobbyisten om binnen een kraam te huren en hun hobby tentoon te stellen en/of de zelf gemaakte producten te verkopen. Daarnaast wordt er vers waar zoals groenten, fruit, bloemen, oliebollen en kaas verkocht. Aangevuld met een Rad van Avontuur, een gezellige zitje en natuurlijk een klein plein met eten en drinken. Kortom, een gezellige dag met veel moois om te zien en te kopen. Reserveert u deze dag alvast in uw agenda? Tevens zijn er nog enkele kramen beschikbaar. Heeft u interesse om een kleine kraam binnen of een grote kraam buiten te huren, neemt u voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..