De voorbereidingen voor de fair zijn in volle gang. Er zijn al verscheidene kramen verhuurd zowel voor binnen als buiten.
Heeft u interesse om een kleine kraam binnen of een grote kraam buiten te huren mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
neem telefonisch contact op met Suzanne Kasius: 0646057956.

Verder kunt u ons helpen aan:

• Kleine kinderprijsjes voor de grabbelton.

• Producten voor de boodschappenmand.
    Deze willen we met u samenstellen. De mand wordt tijdens de Welkom Fair via inschrijving verloot. Deze producten kunt u in een doos achterlaten die klaar staat in de boekenzaal. (eerste deur links als u in de hal van de kerk staat).

• Douwe Egberts spaarpunten.
    Dit jaar willen we wederom punten sparen voor mooie prijzen voor bij het rad. De verzamel box staat nog steeds in de hal van de kerk.

• Bakkerij ‘t Stoepje spaarpunten.
    Deze kunnen we gebruiken voor mooie prijzen en kunnen in dezelfde box als de D.E. punten.

• Kaasboertje spaarpunten.
    Hier kan gespaard worden voor mooie producten voor de verloting en kunnen in dezelfde box als de D.E. punten

Houdt u deze dag ook gereserveerd? Mogelijk doen we weer een beroep op u voor hulp. En anders bent u uiteraard als bezoeker ook van harte welkom.

Alvast hartelijk dank namens de Commissie Welkom Fair,

Suzanne Kasius