Inmiddels is een vijftal van onze tieners uit de Welkomkerk dit clubseizoen 20/21 aangesloten bij de tieners van de tienerclub Oostvoorne. Ongeveer een middag of avond in de maand komen de tieners bij elkaar en doen verschillende activiteiten. Door corona zijn de meeste activiteiten dit seizoen digitaal. Dat is natuurlijk jammer, maar de clubleiding zorgt ook di-gitaal voor succesvolle evenementen!

De leiding sluit met deze groep ook aan bij activiteiten van de PKN zoals de tienerpaaschallenge 2021. Ook hebben ze een tienergroepsapp waar ze met elkaar contact hebben via WhatsApp.

Dit seizoen 20/21 zijn vanuit de Welkomkerk enkele tieners aangesloten bij de tienerkerk in Oostvoorne. Ongeveer 1 keer in de zes weken is er een tienerdienst of tienerkerkactiviteit onder begeleiding van de tienerkerk-leiding en jongerenwerker Edwin van Leeuwen. Edwin houdt ook tussendoor contact met deze tieners over hun welbevinden in deze heftige coronatijd.

Vanuit de werkgroep jongvolwassenen zijn we trots op onze tieners dat ze op deze manier ‘aangehaakt’ blijven bij de kerk!

Namens de werkgroep jongvolwassenen,

Judith Hoogenboom