Voor een ‘up to date’ ledenadministratie

Om de ledenadministratie goed bij te kunnen houden, vragen wij onze leden ons te informeren als u

gaat verhuizen of gaat trouwen. Ook bij geboorte of overlijden ontvangen wij graag een bericht van u. U kunt een mail sturen naar

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op deze manier kunnen wij tijdig een automatische procedure bijsturen. Ook als u lid wil worden van de Welkomkerk kunt u ons een mail sturen.

Denkt u ook aan een bericht als uw e-mailadres of 06-nummer wijzigt? In uw bericht kunt u dan aangeven of het gewijzigde e-mailadres of telefoonnummer ook opgenomen mag worden in het infoboekje.

Als u gaat verhuizen start automatisch een procedure, die afgesproken is tussen de burgerlijke gemeente en de SILA (Stichting Interkerkelijke Leden Administratie). SILA vertegenwoordigt zeven kerkgenootschappen, waaronder de PKN.

Voorbeeld: U verhuist van Rockanje naar Brielle. De burgerlijke gemeente geeft deze verhuizing door aan SILA, SILA geeft het door aan de landelijke ledenadministratie van de betreffende kerk (PKN) en de landelijke ledenadministratie (LRP) geeft door aan de lokale ledenadministratie van Rockanje dat er iemand vertrokken is en aan de ledenadministratie van Brielle dat er iemand ingekomen is.

Als u bij verhuizing naar een andere gemeente lid wil blijven in Rockanje, kunt u voorkeur lid worden. Wilt u dit tijdig, dus ruim voor de verhuizing, kenbaar maken bij de ledenadministratie, zodat we de automatische overschrijving kunnen voorkomen en uw voorkeurlidmaatschap kunnen realiseren.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de site

https://www.protestantsekerk.nl/lidmaatschap/

http://www.sila.nl/1-SILA/02-SILAstip.html

https://lrp-netwerk.pkn.nl/kb/verhuisproces-pkn